Tijd voor winterbanden! Zo maak je een afspraak.

Tijd voor winterbanden! Zo maak je een afspraak.

Heeft u uw winterbanden opgeslagen in uw BestDrive filiaal? Dan kan u vanaf nu een wisselafspraak maken voor het winterseizoen! Wees er zeker op tijd bij, hoe vroeger je je afspraak maakt, hoe meer vrije momenten er zijn.


Waarom uw banden wisselen? Winterbanden bieden bij temperaturen lager dan 7°C een hogere vorm van veiligheid in vergelijking met zomerbanden. Het hoger gehalte natuurrubber van de winterband heeft bij koud en nat weer een betere grip op de weg en een kortere remafstand.

Maak nu gebruik van onze online afsprakentool en vermijd zo lange wachttijden. Neem uw nummerplaat en magazijnnummer bij de hand en verkrijg toegang tot onze online agenda via de volgende url: https://oa.ctbe.be/nl/oa2/start.html. U vindt de nodige informatie op het opslagformulier.
Selecteer in de online afspraak-tool “Klant met bandenbewaring”, geef uw nummerplaat & magazijnnummer in en login. Kies een gewenste afspraakdag, het afspraakmoment en bevestig.
Ondervindt u problemen tijdens het inloggen of wenst u eerder telefonisch een afspraak te maken? Geen probleem, onze medewerkers helpen u graag verder!

Promo Maart

Indien uw banden abnormaal verslijten (bijvoorbeeld ; beide aan de binnenkant of beide aan de buitenkant). Dan is vrij zeker dat uw wagen een prof…
Lees meer

Gratis CarCheck

Wagen onderhoud bij BestDrive, dat is niets dan voordelen. Kom vandaag nog langs voor een gratis CarCheck van je wagen. Staat je auto ook reed…
Lees meer

Bereik ons

Voor uw leasingwagen bent u welkom in Genk-Zuid. 
Afspraak maken per telefoon? 089/51.06.26 of contact

Particulieren:

 089/86.92.92 
 089/35.63.03
 genknoord@bestdrive.be
 E. Coppeelaan 12,
3600 Genk
Maak een afspraak online
Bekijk op google maps