Tachograaf Service

Tachograaf Service

Onze werkplaats te Genk Zuid is conform de wetgeving uitgerust en erkend door de  Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer voor het:
• ijken van alle merken digitale tachografen: 1B + 1C (slimme tacho)
• vervangen van defecte tachografen of impulsmeters
• ijken/controleren van sneldheidsbegrenzers
• opmaken van een manipulatierapport.

In onze werkplaats zijn er minimum 3 mensen opgeleid en gecertificeerd om alle digitale tacho´s en begrenzers te ijken, zo kunnen we U zo snel mogelijk helpen om uw stilstand tot een minimum te beperken.
Indien een defecte tacho niet hersteld kan worden, kunnen we u snel voorzien van een ruiltachograaf. De voertuig- en chauffeurgegevens worden, indien nog beschikbaar, altijd conform aan u overgemaakt.  
De verzegeling, inwendige batterij alsook het tachograafpapier (rolletjes) worden bij elke ijking vervangen. Deze batterijen en rolletjes kunnen ook steeds separaat bij ons aangekocht worden.

Wist u dat ....

Digitale tachografen elke twee jaar geijkt moeten worden.
De snelheidsbegrenzers moet eveneens elke twee jaar gecontroleerd worden.  (Deze informatie kan u terugvinden op de zegels in de deurstijl van het voertuig)
Voor een kort overzicht van de wetgeving kan u terecht op: www.mobilit.belgium.be

Gratis CarCheck

Wagen onderhoud bij BestDrive, dat is niets dan voordelen. Kom vandaag nog langs voor een gratis CarCheck van je wagen. Staat je auto ook reed…
Lees meer

Tachograaf Service

Onze werkplaats te Genk Zuid is conform de wetgeving uitgerust en erkend door de  Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer voor het: …
Lees meer

Bereik ons

Voor uw leasingwagen bent u welkom in Genk-Zuid. 
Afspraak maken per telefoon? 089/51.06.26 of contact

Particulieren:

 089/86.92.92 
 089/35.63.03
 genknoord@bestdrive.be
 E. Coppeelaan 12,
3600 Genk
Maak een afspraak online
Bekijk op google maps