Online banden bestellen: hoe gaat dat?

Online banden bestellen: hoe gaat dat?

BestDrive lanceert in 2017 haar webshop, een makkelijke en snelle manier om online banden te bestellen. Met de webshop hopen we onze klanten, die steeds meer online informatie verzamelen en online kopen, beter te kunnen bedienen. In de webshop kunnen de juiste banden voor uw wagen gekozen worden, waarna u de dichtsbijzijnde BestDrive vestiging in België selecteert en uw gewenste afspraakmoment aangeeft.

Ingeven seizoen en type wagen
U hebt de keuze uit zomerbanden, winterbanden en viersiezoenenbanden. Omdat het type wagen beïnvloedt welke de juiste band is vragen we u ook aan te duiden of u met een personenwagen, bestelwagen of SUV/4x4 rijdt.

Bandenmaat en profiel kiezen
Hoe vindt u de juiste band voor uw wagen? U kunt de exacte bandenmaat, die verschillend kan zijn per wagen, terugvinden op het certificaat van overeenstemming van het voertuig of op de flank van de band. Een band heeft vijf belangrijke kenmerken: breedte, hoogte, diameter van de velg, een snelheidsindex en laadvermogen. Meer informatie over hoe u deze cijfers moet lezen vindt u hier.

 


Om de keuze uit de verschillende merken en profielen voor u te vereenvoudigen, hebben we reeds verschillende kwaliteitslabels aangegeven. U kan kiezen uit premium, value for money, budget banden en andere.

Montagepunt en afspraak vastleggen
Na het selecteren van de juiste banden, kiest uw gewenste of dichtsbijzijnde BestDrive vestiging en het gewenste afspraakmoment. We bevestigen uw afspraak zo snel mogelijk.

Onze webshop is te bezoeken via deze link (www.shop.bestdrive.be).
Heeft u nog vragen? Contacteer ons via mail (info@ctbe.be), of via Facebook Messenger (@BestDriveBelgium).
Webshop: www.shop.bestdrive.be

Gratis CarCheck

Wagen onderhoud bij BestDrive, dat is niets dan voordelen. Kom vandaag nog langs voor een gratis CarCheck van je wagen. Staat je auto ook reed…
Lees meer

Tachograaf Service

Onze werkplaats te Genk Zuid is conform de wetgeving uitgerust en erkend door de  Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer voor het: …
Lees meer

Bereik ons

Voor uw leasingwagen bent u welkom in Genk-Zuid. 
Afspraak maken per telefoon? 089/51.06.26 of contact

Particulieren:

 089/86.92.92 
 089/35.63.03
 genknoord@bestdrive.be
 E. Coppeelaan 12,
3600 Genk
Maak een afspraak online
Bekijk op google maps