Nieuw in ons gamma: Gislaved Euro*Frost 6

Nieuw in ons gamma: Gislaved Euro*Frost 6

Gislaved, het bandenmerk met roots in Scandinavië levert banden met een optimale veiligheid met een uitstekende grip, ongeacht hoe de weg erbij ligt. Met meer dan 100 jaar ervaring en voortdurende technologische ontwikkelingen, getest in de meest barre klimatologische omstandigheden van het hoge noorden zorgt het voor grip van wereldklasse.


Gislaved lanceert de Euro*Frost 6: een krachtig profiel met krachtige prestaties. De band zorgt voor een nieuwe norm voor grip en veiligheid:
• Verbeterde tractie op sneeuw
• Uitmuntend rijgedrag op besneeuwde wegen
• Beter rijgedrag op droog wegdek


De Gislaved-banden zijn geschikt voor auto’s en SUV’s uit de compacte klasse en middenklasse. Ideaal voor onder meer de Audo Q3, Volvo XC60 en Mercedes GLC.


Wil u weten welke band het best bij u past? Kijk alvast eens op onze webshop of vraag meer informatie in uw dichtsbijzijnde BestDrive filiaal of koop meteen online in onze webshop, we helpen u graag verder. 

Gratis CarCheck

Wagen onderhoud bij BestDrive, dat is niets dan voordelen. Kom vandaag nog langs voor een gratis CarCheck van je wagen. Staat je auto ook reed…
Lees meer

Tachograaf Service

Onze werkplaats te Genk Zuid is conform de wetgeving uitgerust en erkend door de  Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer voor het: …
Lees meer

Bereik ons

Voor uw leasingwagen bent u welkom in Genk-Zuid. 
Afspraak maken per telefoon? 089/51.06.26 of contact

Particulieren:

 089/86.92.92 
 089/35.63.03
 genknoord@bestdrive.be
 E. Coppeelaan 12,
3600 Genk
Maak een afspraak online
Bekijk op google maps