Korting op een nieuwe batterij

Korting op een nieuwe batterij

Ontvang nu korting op een nieuwe auto batterij!

Een autobatterij heeft een gemiddelde levensduur van 4 tot 5 jaar. Extreme temperaturen verkorten deze levensduur. Het is dus zeer belangrijk om bij erg koud of erg warm weer goed zorg te dragen voor je batterij. Een goede tip is om in de winter de lichten van je auto al reeds aan te zetten voor je de motor start, zo kan de batterij al een beetje voorverwarmen.

Ondanks al deze extra zorg kan het toch nog steeds zijn dat uw batterij het begeeft. Dit gebeurt het vaakst in de winterperiode. Om te voorkomen dat u onverwachts uw motor niet meer opgestart krijgt, raden wij aan uw batterij tijdig te vervangen. Voorkomen is en blijft beter genezen. Daarom controleren wij nu gratis en vrijblijvend uw batterij en krijgt  u €10 korting op een nieuwe! Deze actie loopt nog tot eind november.

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! De gratis batterij-check en korting is geldig in de filialen BestDrive Aarschot, Evergem, Genk-Noord & Namen.

*Actie onder voorwaarden.

Gratis CarCheck

Wagen onderhoud bij BestDrive, dat is niets dan voordelen. Kom vandaag nog langs voor een gratis CarCheck van je wagen. Staat je auto ook reed…
Lees meer

Tachograaf Service

Onze werkplaats te Genk Zuid is conform de wetgeving uitgerust en erkend door de  Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer voor het: …
Lees meer

Bereik ons

Voor uw leasingwagen bent u welkom in Genk-Zuid. 
Afspraak maken per telefoon? 089/51.06.26 of contact

Particulieren:

 089/86.92.92 
 089/35.63.03
 genknoord@bestdrive.be
 E. Coppeelaan 12,
3600 Genk
Maak een afspraak online
Bekijk op google maps